KOÇBAŞI İLKOKULU
Koçbaşı Köyü / Saray / VAN

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Van İl Milli Eğitim tarafından yürütülen "2014 Yılı Eğitimde İyi Örnekler" Projesi kapsamında OKUL KANTİNİ /OKUL SERVİSİ ve OKUL BAHÇESİ UYGULAMALARI kategorisinde okulumuz üçüncü olmuştur.

Sobalı

Uydu İnternet (VSAT)

Saray ilçesine uzaklık 50 Km. Van´a uzaklık 130 Km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün nüfusu 1200 kişidir. Van iline 130 km, Saray ilçesine 50 km uzaklıktadır. Köyde Vodafone ve Avea hatları çekmektedir. Köyün okulu Koçbaşı İlkokulu´nda internet vardır. Köye Türk Telekom tarafından internet hizmeeti çalışmaları devam etmektedir.